Marketing

 

 

I Obtons marketingafdeling sørger dygtige formidlere for virksomhedens markedsføring. Her er sans for sætningskonstruktioner, nøgletal og salgsargumenter altafgørende, og som medarbejder i denne afdeling er det derfor vigtigt, at man kan omdanne komplekse investeringsprocesser og -løsninger til præcise og letforståelige argumenter.  

 

 

Marketing


I Obtons marketingafdeling består hverdagen af en række bredspektrede arbejdsopgaver med fokus på salg. Blandt de primære opgaver er planlægning af virksomhedens markedsføringsstrategi, eksekvering af kampagner, udarbejdelse af indhold til hjemmeside, formulering af salgsmateriale med mere. Det er derfor vigtigt, at man som medarbejder i denne afdeling er udstyret med en skarp skriftlighed og en fornemmelse for at omdanne kompleks investeringsmateriale til salgbart indhold.

 

Der sættes pris på initiativrigdom

Der er tale om et spændende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor du selv præger dine arbejdsopgaver og det tekstindhold, der produceres. I afdelingen er stemningen god, tonen uformel, og der sættes pris på medarbejdere, som tager initiativ og foreslår ændringer eller nye tiltag.

 

 

Få et indblik i dagligdagen hos Obton

 

Interesseret i et job i Obtons marketingafdeling?

Send din ansøgning
Har du set et job, der passer godt til dig? Eller har du lyst til at sende os en uopfordret ansøgning?
Afdelingsleder
Anders Lauridsen
Telefon: +45 30 38 66 53
E-mail: abl@obton.com

 

Ledige stillinger hos Obton