Kommunikation

 

 

Det er en række tekstskarpe og formidlingsglade medarbejdere, der udgør Obtons kommunikationsafdeling. Hver dag sørger de for at opdatere kommende og nuværende investorer med information, nyheder og driftstal, og som medarbejder i denne afdeling er det derfor vigtigt, at man kan formidle kompleks data til letforståelig information. 

 

 

Kommunikation


Kommunikationsafdelingen beskæftiger sig med bl.a. nyhedsbreve, investorområde, udarbejdelse af salgsmateriale, rekruttering, videoproduktion, intern kommunikation samt opdatering af website og LinkedIn. Som medarbejder i denne afdeling er det derfor vigtigt, at man har mod på at kaste sig over en række bredspektrede arbejdsopgaver, der alle har tekstproduktion som omdrejningspunkt.

 

Dygtige formidlere

Kommunikation samarbejder med mange af Obtons andre afdelinger, og opgaverne varierer derfor meget fra dag til dag. I afdelingen lægges der vægt på, at medarbejderne er dygtige formidlere, der ikke er bange for at tage ansvar og følge opgaver til dørs. Der er tale om et spændende og kreativt arbejdsmiljø, hvor der er plads til nye idéer og flere forskellige medarbejderprofiler. Stemningen i afdelingen er uformel og præget af et godt samarbejde, hvor alle altid er parate med en hjælpende hånd og et par skarpe korrektur-øjne. 

 

 

Få et indblik i dagligdagen hos Obton

 

Interesseret i et job i Obtons kommunikationsafdeling?

Send din ansøgning
Har du set et job, der passer godt til dig? Eller har du lyst til at sende os en uopfordret ansøgning?
Afdelingsleder
Andreas Jakobsen
Telefon: +45 27 20 43 00
E-mail: aja@obton.com

 

Ledige stillinger hos Obton