Indkøb

 

 

I Obtons indkøbsafdeling trækker medarbejderne på deres juridiske, kommercielle og tekniske viden i deres arbejde med at indkøbe vedvarende energiprojekter til Obtons salgsportefølje. Her er tempoet højt, arbejdsdagene varierende og medarbejderne gearede med overblik og gåpåmod. 

 

 

Indkøb


Obtons indkøbsafdeling sørger for, at der hele tiden er produkter at sælge i virksomheden. Denne afdeling har ansvaret for at indkøbe solcelleparker og vindmølleprojekter, som Obtons salgsafdeling kan videresælge til virksomhedens investorer. Arbejdsopgaverne i Obtons indkøbsafdeling spænder over et bredt felt, og som medarbejder i denne afdeling bliver du derfor en del af alt fra tilbudsgivning, projektanalyse og due dilligence-koordinering til projektledelse, dokumentering samt finansierings- og kontraktsforhandling.

 

Overblik over store mængder information

Afdelingen er en dynamisk enhed, hvor uventede drejninger præger arbejdsdagen. Som medarbejder skal du derfor have overblik og kunne sortere i store mængder information for at finde den rette løsning. Afdelingen er præget af en afslappet og humoristisk stemning, hvor der lægges vægt på medarbejdernes forskelligartede profiler, kompetencer og personligheder.

 

 

 

 

Få et indblik i dagligdagen hos Obton

 

Interesseret i et job i Obtons indkøbsafdeling?

Send din ansøgning
Har du set et job, der passer godt til dig? Eller har du lyst til at sende os en uopfordret ansøgning?
Afdelingsleder
Bent Hansen
Telefon: +45 40 40 98 91
E-mail: bha@obton.com

 

Ledige stillinger hos Obton