Drift

 

 

Obtons driftsafdeling har ansvaret for driften i virksomhedens sol- og vindprojekter, og som medarbejder i denne afdeling er det vigtigt, at man er struktureret og kan holde hovedet koldt blandt mange arbejdsopgaver og store mængder information. 

 

 

Drift


I driftsafdelingen er gennemgang af regnskaber, overvågning og videregivelse af produktionstal, afholdelse af generalforsamlinger og vedligeholdelse af investorkontakt blandt de væsentligste arbejdsopgaver. Herudover er medarbejderne i hyppig kontakt med Obtons udenlandske samarbejdspartnere, der håndterer virksomhedens sol- og vindprojekter. Med andre ord sørger denne afdeling for, at investeringsprojekterne bliver overvåget og varetaget samtidigt med, at investorerne får den rette information.

 

Økonomisk overblik og sans for kundeservice

I Obtons driftsafdeling er økonomisk overblik og flair for kundeservice væsentlige faktorer, ligesom du skal kunne trives med mange bolde i luften på én gang. Som medarbejder bliver du en del af en dynamisk afdeling, hvor humøret er højt, og hvor godt samarbejde er altafgørende for, at arbejdsopgaverne bliver løst optimalt.

 

 

Få et indblik i dagligdagen hos Obton

 

Interesseret i et job i Obtons driftsafdeling?

Send din ansøgning
Har du set et job, der passer godt til dig? Eller har du lyst til at sende os en uopfordret ansøgning?
Business Operations Manager
Knud Erik Keller
Telefon: +45 40 13 64 81
E-mail: kek@obton.com

 

Ledige stillinger hos Obton