Administration

 

 

Overblik, målrettethed, sammenhold og vedholdenhed er nøgleordene i Obtons administrationsafdeling, der hver dag sørger for at opretholde et højt administrativt niveau i virksomheden.

 

 

Administration


Med et job i Obtons administrationsafdeling er du sikret en arbejdsdag med mange bolde i luften, smil på læben og udfordrende arbejdsopgaver. Afdelingen består af en række kompetente og stræbsomme administrationsassistenter, bogholdere, kontorassistenter, receptionister, IT-medarbejdere og piccoliner, der alle er medvirkende til, at virksomhedens administration afvikles professionelt og løsningsorienteret.

 

Obtons blæksprutter

Afdelingen sørger blandt andet for at registrere nye investorer, organisere ind- og udbetalinger, indkalde til generalforsamlinger, udbetale løn samt løse diverse praktiske arbejdsopgaver, der bidrager til et effektivt og godt samarbejde internt og eksternt i virksomheden. Som medarbejder i administrationsafdelingen bliver du en del af et effektivt team med glæde og motivation som solidt fundament for en struktureret og alsidig arbejdsdag, hvor det professionelle og kollegiale går op i en højere enhed. 

 

            

Det kan du forvente hos Obton

         

Interesseret i et job i Obtons administrationsafdeling?

Send din ansøgning
Har du set et job, der passer godt til dig? Eller har du lyst til at sende os en uopfordret ansøgning?
Afdelingsleder
Pernille Baltzersen
Telefon: +45 20 67 71 67
E-mail: peb@obton.com

 

Ledige stillinger hos Obton